Tarieven

XFT is veel meer dan alleen specifiek gedetailleerd voetbaltechnisch trainen. Voetbal gaat niet alleen om technische en fysieke vaardigheden, maar ook om het mentale en emotionele. Bij ons krijgen onze spelers niet alleen de beste technische en tactische training, maar we werken juist ook aan de persoonlijke ontwikkeling en groei.

Een van de belangrijkste voordelen van trainen bij XFT is dat je meer zelfvertrouwen zult krijgen, niet alleen binnen het veld, maar ook daarbuiten. Door onze gepersonaliseerde aanpak werken we specifiek aan jouw sterke en minder sterke punten, zodat je jezelf kunt verbeteren en succesvoller kunt zijn binnen en buiten het veld. Denk aan schoolprestaties, emotionele en sociale vaardigheden.

We willen dat voetbal altijd leuk blijftwant dat is een belangrijk onderdeel van motivatie. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat het ervaren van plezier de belangrijkste reden is voor deelname aan sport, zowel bij volwassenen als kinderen.

Naast voetbaltraining bieden we ook POP-gesprekken aan om aan jouw doelen en dromen te werken. We willen dat je niet alleen op het veld groeit, maar ook als persoon. We bieden ook mindset-gesprekken aan om te praten over het belang van een groeimindset en het nastreven van een positieve / optimistische mindset en wat de voordelen daar van zijn.

Karakter eigenschappen gesprekken om inzicht te bieden in het functioneren van de mens. Duidelijk maken hoe persoonlijke problemen kunnen ontstaan. Eenvoudige richtlijnen om de ‘problemen’ van de speler te verminderen.

Wij bieden meer dan alleen training. We willen dat onze spelers zich ontwikkelen als geheel persoon en niet alleen als voetballer. We zijn er trots op dat we onze spelers helpen hun volledige potentieel te bereiken en dat we ze voorbereiden op succes, zowel binnen als buiten het veld.

Kledingpakket

Bij afname van een pakket trainingen eenmalig verplicht een kledingpakket aan te schaffen. Klik op ‘shop nu’ en kies je eigen kledingpakket met 15% korting!
Scroll naar boven
Scroll naar top

Do you Have any Question?

fill out the from we’ll get back to you asap
[wpforms id=”559″]
× Hoe kan ik jou helpen?