Over ons

XFT

Voetbalschool XFT biedt een professionele aanpak waarbij de speler zijn of haar technische kwaliteiten met gemak en vooral plezier ontwikkelt. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het boeken van resultaat. Wij trainen erg gedetailleerd en specifiek. Er kan op de zwakke punten van de speler getraind worden, maar er kan ook juist op de sterkte punten getraind worden om die punten te perfectioneren

SPRINT/LOOP TRAININGEN

Door middel van een bewegingsanalyse wordt er een beginsituatie geschetst en besproken met de speler. Hierin krijgt de speler inzicht in zijn looppatroon, wat doet hij goed en wat gaan wij verbeteren. Omdat voetbal een dynamische sport is en er niet alleen wordt gelopen, wordt ook naar het gehele beweegpatroon gekeken. Vanuit de analyse en tijdens de training komen de zwakke schakels in de motorische ketens tevoorschijn, hier wordt tijdens de trainingen ook aandacht aan gegeven. Denk onder meer aan mobiliteit van schouder en heup, voetplaatsing, stand van het lichaam en intermusculaire coördinatie.

Waarom sprint- en looptechniek en atletische ontwikkeling?
– Betere techniek betekend minder kans op blessures en makkelijkere voortbeweging;
– Sneller met en zonder bal;
– Leren om te gaan met vermogenslevering in het lichaam;
– Algeheel meer controle over het lichaam, waardoor de speler dynamischer en economischer op het speelveld staat.

KEEPERSTRAINING

Naast het aanbieden van de voetbal- en sprint/looptrainingen bieden wij ook keeperstraining aan. De keeperstrainingen worden verzorgt door Just v.d. Vondevoort die zijn opleiding genoten heeft bij NEC Nijmegen (zeven seizoenen). Een super enthousiaste keeperstrainer die op een leuke manier alles uit de keepers kan halen. Onder het kopje ‘’staff’’ meer te lezen over Just.

Scroll naar boven
Scroll naar top

Do you Have any Question?

fill out the from we’ll get back to you asap
[wpforms id=”559″]
× Hoe kan ik jou helpen?