Talent teams

Bij SV Top in Oss biedt XFT Academy exclusieve talententeams waar alleen spelers van de XFT Academy aan kunnen deelnemen. Het hoofddoel van deze teams is om spelers op een versnelde manier te laten ontwikkelen. Deze getalenteerde spelers trainen samen 3 keer per week en nemen wekelijks deel aan wedstrijden in de KNVB competitie, dit alles onder deskundige begeleiding van professionele trainers van XFT Academy

Hoe kan ik in het talententeam komen?

 

Om toegang te krijgen tot het talententeam is deelname aan XFT Academy essentieel. Binnen onze academie worden getalenteerde spelers zorgvuldig gescout, waarbij de focus ligt op het selecteren van spelers die reeds deel uitmaken van XFT Academy. Dit zorgt ervoor dat we een professionele benadering en een hoog niveau kunnen handhaven.

Onze samenwerking met SV TOP biedt een unieke gelegenheid voor talentvolle spelers om zich te onderscheiden en verder te ontwikkelen. Door deel te nemen aan XFT Academy vergroot je niet alleen je kansen om opgemerkt te worden voor het talententeam, maar krijg je ook de mogelijkheid om te trainen onder begeleiding van ervaren en professionele trainers op het niveau van een BVO (Betaald Voetbal Organisatie).

De talententeams vormen een cruciale tussenstap tussen amateurvoetbal en BVO-voetbal. De trainingen worden op BVO-niveau gegeven, en ook de faciliteiten, uitrusting en begeleiding worden op dit hoge niveau afgestemd. Dit biedt jou als speler een unieke kans om je talenten optimaal te ontwikkelen en stappen te zetten in de richting van het professionele voetbal. Schrijf je in bij XFT Academy en ontdek de kansen die wij bieden voor jouw ontwikkeling als getalenteerde voetballer, met het oog op deelname aan de talententeams in samenwerking met SV TOP.

Ben jij een veelbelovende voetballer die al op hoog niveau acteert en tegen het niveau van een Betaald Voetbal Organisatie (BVO) aan zit? Heb jij dat extra zetje nodig om de absolute top te bereiken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Scroll naar boven
Scroll naar top

Do you Have any Question?

fill out the from we’ll get back to you asap
[wpforms id=”559″]
× Hoe kan ik jou helpen?