Staff

Maak kennis met onze geweldige trainers!

Kaan Cevik

Mijn naam is Kaan Çevik en ik ben 27 jaar oud. Trainingen geven is al vanaf jongs af aan mijn passie. De omgang met kinderen en de persoonlijke ontwikkeling van kinderen is waar ik me in gespecialiseerd heb. Ook heb ik de studie prestatiepsychologie succesvol afgerond. Zo heb ik inzicht gekregen in het beïnvloeden van mentale vaardigheden en het maximale uit iemands prestatie te halen. Denk hierbij aan: zelfreflectie, zelfcontrole, zelfinzicht en zelfvertrouwen. Ik ben zelf voetballer in hart en nieren en heb zo mijn eigen kijk op voetbal gecreëerd. Hiernaast doe ik ook de persoonlijke begeleiding van spelers die bij verschillende betaald voetbal organisaties voetballen.

Tobi Steeg

Mijn naam is Tobi Steeg, 28 jaar oud en speel momenteel bij SV TOP 1. Ik heb mijn jeugdopleiding doorlopen bij Top Oss (BVO), SV TOP en NEC/FC Oss. Persoonlijk haal ik veel voldoening uit het werken met gemotiveerde kinderen, om het maximale uit zichzelf te halen. Door de persoonlijke begeleiding, trainen op specifieke kwaliteiten, het vergroten van zelfvertrouwen en plezier beleven tijdens iedere training ben ik er van overtuigd dat ieder kind zich maximaal kan ontwikkelen bij Xtra Football Training!

Mustafa Guler

Mijn naam is Mustafa Guler. Inmiddels bijna 35 jaar oud. Na 11 jaar bij FC Den Bosch gespeeld te hebben, heb ik nog 9 seizoenen in het eerste elftal van Blauw Geel '38 gespeeld. Ervaring? Voldoende, maar wat voor mij nog uitdagender is... Spelers bewust maken dat extra trainen, loont. Ik heb geleerd dat net dat 'extra trainen', het verschil kan maken in de wedstrijd. Plezier + trainen + maximale uit jezelf halen = succes!

Lowie van Zundert

Mijn naam is Lowie van Zundert, ik maak volgend seizoen een stap naar Kozakkenboys. Ik heb ook bij NEC Nijmegen, RKC Waalwijk en Spakenburg gevoetbald. Ik vind het leuk om met kinderen te trainen die gemotiveerd zijn en extra willen trainen. Bij Xtra Football Training wil ik samen met de spelers trainen op punten waar ze bij hun eigen club minder op trainen waarbij plezier ook heel belangrijk is!

Karim Kabaseke

Mijn naam is Karim Kabaseke, ik ben 28 jaar oud. Ik heb in mijn jeugd jaren bij Nulandia, Sv top en Lommel United gespeeld. Vanwege knie blessure ben ik gestopt met voetballen. Bij Xtra football training heb ik weer de mogelijkheid om op het veld te staan. Ik wil de volgende generaties helpen ontwikkelen om het beste uit hun zelf te halen met plezier voorop.

Stijn van den Broek

Mijn naam is Stijn van den Broek, ik ben 24 jaar en woon in Oss. Ik heb in mijn jeugd 6 jaar voor Willem 2 gespeeld en 2 jaar voor NEC/FC.OSS. Dit jaar ben ik uitkomend voor het eerste van Udi’19/CSU. Wat mij aanspreekt is om van dichtbij progressie te zien bij spelers en om daar ook een bijdrage aan te mogen leveren. Mijn visie is om iedereen tot zijn grens te laten presteren en zo steeds beter te worden met het plezier voorop. Zo probeer ik jullie beter te maken!

Sam Kersten

Mijn naam is Sam Kersten, 25 jaar oud. Ik voetbal sinds 2019 bij PEC Zwolle, eerst 3 jaar in de eredivisie, nu uitkomend in de KKD. Ik heb in de jeugd gespeeld voor Top Oss, NEC en FC Den Bosch. Bij Xtra football training wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de ontwikkeling van jonge voetballers. Wat ik de spelers vooral mee wil geven, is dat elke training even belangrijk is. Juist die dag dat je je minder voelt of niet topfit bent, gaat het verschil maken tussen jou en je concurrenten. Consistentie = key!

Just Van de Vondevoort

Mijn naam is Just van de Vondervoort en ik ben inmiddels 23 jaar oud! Ik heb mijn opleiding genoten bij NEC/F.C. Oss (zeven seizoenen), en dit jaar kom ik uit voor SV Top.

Bram Gloudemans

Mijn naam is Bram Gloudemans en ik ben 20 jaar oud. Ik speel momenteel bij Berghem Sport 1 en ik ben ook al meerdere jaren actief als trainer. Ik volg een sport opleiding, waarbij ik aan verschillende doelgroepen sport les geef. Bij XFT kan ik mij ook door ontwikkelen als trainer. Ik wil de kinderen graag helpen, om te werken aan hun verbeterpunten, maar ook hun kwaliteiten tot uiting laten komen. Plezier vind ik het aller belangrijkste!

Bjorn van den Wildenberg

Mijn naam is Bjorn van den Wildenberg, 25 jaar oud en ik woon in Vlijmen. Ik voetbal momenteel in het eerste elftal van VV Haarsteeg en speel hier al vanaf mijn 5e jaar. Naast voetbal heb ik mijn Hbo- opleiding sportkunde met het profiel kracht en conditiespecialist afgerond en heb ik mijn afstudeerstage bij de jeugd Academy van PSV mogen doen. Het komende jaar ga ik aan de slag bij de jeugdopleiding van Willem II als stagiair in de performance staf. Ik hoop met mijn kennis en ervaring in de topsport mijn steentje bij te dragen aan de fysieke ontwikkeling van de spelers.
Scroll naar boven
Scroll naar top

Do you Have any Question?

fill out the from we’ll get back to you asap
[wpforms id=”559″]
× Hoe kan ik jou helpen?